(video) Accident în lanţ pe viaduct cu minimum cinci maşini. Momentul când este provocat carambolul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Probleme mari pe capul unui automobilist din Chişinău. Din cauza neatenţiei şi neadaptării vitezei, ori pentru că ar fi încurcat pedalele, a provocat un accident în lanţ cu implicarea a cel puţin cinci automobile.

S-a întâmplat în preajma intersecției cu strada Bucureşti, direcţia spre sectorul Centru, acolo unde mai mereu se adună coloane de maşini care aşteaptă verde în semafor pentru a înainta.

Momentul a fost surprins de o cameră de bord, iar posesorul acesteia, împreună cu şoferul din faţa sa, parcă au ştiut ce vine din spate. Aceştia s-au mutat de pe banda centrală pe cea din dreapta cu doar câteva secunde mai devreme.

Conform informațiilor oficiale, accidentul a fost înregistrat de poliţie la ora 14:35. Careva persoane traumatizate nu au fost. O vreme se va circula cu dificultate în zonă.

VIDEO: facebook.com/INKredible.LTD

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/