Honda anunţă printr-o imagine teaser că va prezenta conceptul Civic hatchback

0

Compania Honda a publicat prima imagine-schiţă a prototipului noului hatchback Civic de generaţie nouă. Premiera va avea loc în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

10th generation Civic Hatchback Concept Teaser

Versiunea de serie a modelului cu cinci uşi ar putea apărea la începutul anului 2017. Versiunea europeană a Civic hatchback va fi asamblată la uzina Honda din oraşul britanic Swindon, în care se vor învesti 270 de milioane de euro pentru modernizarea liniilor de producţie. Anual se propune a fi construite cel mult 120.000 de maşini.

Civic-ul european ar putea avea o gamă de motoare, compusă dintr-un motor cu patru cilindri (1.5 litri), o unitate turbo cu trei cilindri (1.0 litri volum) şi un eventual agregat de 1.8 litri volum şi cu o putere de 128 de cai.

0ee1946794982cfde3fd77eda86cf195ec064a87

Amintim că versiunea americană a Honda Civic a fost lansată în toamna anului 2015, fiind disponibilă în caroserii coupe şi sedan. Gama de motoare include un agregat turbo de 1.5 litri şi 175 de CP, alături de o unitate de 2.0 litri volum şi 160 de CP. Primul propulsor este cuplat la un variator, iar cel de-al doilea la o cutie mecanică cu şase rapoarte.

Citeşte şi: Dacă SUV-ul anului 2016 în SUA este Volvo X90, atunci sedanul anului este…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/