Hotărâre de Guvern: Combinația de litere AMU pentru plăcuţe de înmatriculare a fost rezervată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cabinetul de miniștri a aprobat în această după amiază modificarea Hotărârii Guvernului privind reglementarea atribuirii seriilor speciale de înmatriculare a mijloacelor de transport. 

Necesitatea acestei modificări a fost dictată de specificul de activitate a Centrului Național de Asistență Urgentă Prespitalicească și de faptul că instituția deține un număr mare de autosanitare pe tot teritoriul țării, deja înmatriculate cu plăcuțe cu seria AMU.

Astfel, s-a considerat oportună reglementarea unei serii unice pentru toate autosanitarele din cadrul instituției!

În acest context, înmatricularea autovehiculelor din subordinea Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, cu seria AMU, va fi efectuată la preț standard (550 de lei), ceea ce nu presupune cheltuieli suplimentare din bugetul de stat.

Totodată, nu este necesară reînmatricularea mijloacelor de transport deja existente în subordine, fiind înmatriculate doar cele achiziționate sau primite în viitor.

La fel, această modificare, va permite imposibilitatea fraudării numerelor de înmatriculare și imposibilitatea folosirii a seriei de către instituțiile private pentru excluderea confundării cu instituțiile de stat.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/