Imaginea zilei: Calitatea rachetelor ruseşti vs calitatea maşinilor germane

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Ce se întâmplă în prezent în ţara vecină Ucraina este trist, tragic. Armata unei ţări străine a intrat pe teritoriul său sub pretextul „eliberării şi denazificării”, însă în realitate, pe lângă obiective militare eliminate, sunt distruse mult mai multe vieţi omeneşti şi alte bunuri care stau în cale.

Sunt bombardate cartierele civile! Este grav şi aceasta reprezintă o crimă de război, dar tot atât de grave sunt şi atacurile cu proiectilele rusești de „mare precizie”, care par a fi aşa doar pe hârtie.

În practică, s-a demonstrat deja că acestea nu lovesc cu exactitate ţintele şi obiectivele militare, aşa cum a promis conducerea Moscovei. Iar cei care le lansează fie le scapă de sub control, fie aleg şi alte ţinte, acest lucru demonstrând încă o dată că populaţia civilă este atacată intenţionat!

Iată de exemplu o curte din orașul Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina. Cum a ajuns o rachetă înfiptă într-un BMW X5?!? Din greşeală, ori şi automobilele simple sunt deja considerate drept tehnică militară a inamicului? Este acest X5 un pericol pentru ruşi sau sub el ar fi vreun depozit de muniţii?

Care nu ar fi răspunsul, cert este că proiectilul nu a spulberat SUV-ul şi tot ce are în jur. Construcția maşinii a oprit-o şi îşi arată într-un fel rigiditatea, în timp ce racheta fie a avut un defect, fie calitatea sa arată că este la fel de proastă precum şi o bună parte din tot ce se produce în Federaţia Rusă, comparativ cu ţări din afara acesteia…

De precizia, calitatea şi forţa armatei ruse s-au arătat dezamăgiți şi cei de la Activision, creatorul jocurilor Call of Duty. „Am dori să ne cerem scuze formal că am folosit Rusia în seria Call of Duty în calitate de antagonist. Dacă am fi știut adevărul, am fi folosit o armată mult mai eficientă, precum cea din Cuba sau Laos”, a fost textul unei postări ironice deja eliminate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata