Imaginea zilei: Ploaia ciobănească şi automobilele grele strică trotuarele noi din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chișinău se umple de pavaj! Este o soluție ieftină de a face trotuare, căci blocurile de piatră deteriorate pot fi înlocuite la necesitate, însă există și o mulțime de dezavantaje. Parcarea permanentă a automobilelor grele şi ploile, mai ales cele ciobăneşti care înmoaie nisipul şi pământul, scot la iveală neajunsurile. Priveliştea după asta nu e una dintre cele mai plăcute.

În imagini sunt străzi din sectoarele Botanica şi Rîşcani. „Cât timp este de la reabilitarea trotuarelor???🙈🙈🙈 Cine răspunde de calitatea materialelor și lucrul efectuat? Cu ce firme s-a încheiat contracte? Ce garanție au lucrările??? Opriți bătaia de joc și spălarea banilor!!!!”, este revolta persoanei căreia îi aparţin fotografiile.

Iată şi o altă problemă remarcată mai devreme pe strada Alexandru cel Bun:

„Strada Alexandru cel Bun. După executarea lucrărilor de reparație a trotuarelor s-au tăiat rădăcinile copacilor și acum copacii cad. Rezultatul e trist, ar putea fi și tragic.”

„Distrugerea copacilor continuă.”

Dar vouă, vă place cum se amenajează unele străzi? Este pavajul singura soluţie pentru a face trotuare? Propuneţi în comentarii alternative mai durabile dacă ştiţi.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise