(video) A băut şi nu avea cine să-l ducă acasă. Cum a decis să procedeze un minor din raionul Rezina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un minor a fost depistat de polițiștii în stare de ebrietate la volanul unui automobil răpit. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 1:00, în satul Cinișeuți din raionul Rezina. Tras pe dreapta a fost un Volkswagen, la volanul căruia se afla un minor de 17 ani, care nu deținea permis de conducere.

Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0.30 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Imediat a fost înlăturat de la volan și a fost inițiată documentarea conform legislației pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate și fără permis.

Ulterior, polițiștii au stabilit că automobilul la volanul căruia se afla minorul, fusese răpit din curtea casei unui locuitor al aceluiași sat. La moment, acesta este documentat, inclusiv, pentru răpirea automobilului!

În acest context, INSP recomandă părinților să-și supravegheze copiii minori, pentru a evita implicarea lor în acțiuni ilegale. Totodată, Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă:

  • să nu lăsați autoturismul deschis sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiți doar pentru câteva momente și să închideți complet toate geamurile;
  • pe timpul nopții, să parcați autoturismul în locuri special amenajate și iluminate;
  • să instalați un sistem de alarmă și nu uitați să îl activați la părăsirea autoturismului;
  • să aveți grijă de bunurile dumneavoastră pentru a nu favoriza infractorilor accesul la ele.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/