Imaginea zilei: Un şofer circulă cu o fotografie a plăcuţei pe maşină, în locul plăcii propriu-zise

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Conducătorul unui Opel Meriva, care a fost înmatriculat în raionul Soroca cu folosirea de plăcuţe de tip vechi, a fost surprins deplasându-se cu o alternativă. Pentru că ar fi pierdut placa posterioră, a găsit o ieşire din situaţie prin a imprima fotografia plăcuţei! Aceasta este ataşată de un suport făcut din metal din câte se pare.

Nu se ştie cât timp va face uz de această “soluţie”, însă este cert că se deteriorează şi mai constituie şi o ilegalitate.

Amintim că eliberarea unui nou set de plăci de înmatriculare în schimbul celor pierdute, furate sau deteriorate costă 550 de lei. O amendă îl poate costa pe acest şofer de până la două ori mai scump! 🤔

FOTO: facebook.com/Сергей Гюмюшлю

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise