(foto) Bugatti lansează un program nou prin care te poate ajuta să-ţi cumperi o maşină rulată cu garanţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Bugatti este conceput pentru a funcționa la extreme; inginerie mecanică și electrică echilibrate în armonie perfectă pentru rezultate incomparabile. Ca orice pursânge, necesită îngrijire meticuloasă din partea celor mai calificați experți pentru a se asigura că funcționează întotdeauna la cel mai bun nivel. Acum, un nou program Bugatti Certified Pre-Owned aduce acea grijă care inspiră încredere unei game de modele Bugatti de care se bucurau deja proprietarii anteriori.

Odată cu lansarea Programului Certificat, cei care aleg să cumpere un Veyron sau un Chiron second-hand printr-un partener autorizat Bugatti, vor putea face acest lucru în siguranță, știind că vehiculul pe care îl cumpără prezintă calitatea incomparabilă așteptată de la Bugatti.

Garanția limitată de un an pentru modelele Chiron second-hand certificate este la fel de cuprinzătoare ca și garanția originală oferită pentru noile modele Bugatti, acoperind toate piesele și manopera pentru probleme mecanice, electrice, de coroziune sau de vopsea.

Pentru Veyron, garanția limitată se referă la toate articolele mecanice și electrice și acoperă costul pieselor și al forței de muncă. Garanția se aplică în întreaga lume, așa că, chiar dacă un client, de exemplu, își cumpără mașina în Orientul Mijlociu și în cele din urmă o conduce în Republica Moldova, aceasta va fi în continuare acoperită de toți partenerii europeni de service Bugatti.

Pentru orice lucrare efectuată în garanție, pot fi utilizați numai parteneri de service Bugatti autorizați și se pot monta numai piese de schimb originale Bugatti. Aceste piese de schimb vin cu o garanție separată de doi ani care acoperă înlocuirea și manopera. Cumpărătorii certificați de vehicule second-hand primesc, de asemenea, bonusul suplimentar al unui service anual inclusiv în primul an de la proprietate, efectuat la un partener de service Bugatti autorizat.

Rețeaua globală de parteneri de service autorizați Bugatti oferă experiență și cunoștințe de neegalat, acționând ca un singur punct de contact de încredere pentru clienți. Utilizarea de către Programul Certified Pre-Owned numai a partenerilor de service autorizați Bugatti garantează cele mai bune standarde de manoperă de către tehnicieni cu înaltă calificare, care nu pot fi replicate în altă parte și asigură că toate garanțiile rămân valabile pentru toate accesoriile și piesele Bugatti.

Toți Partenerii Service Bugatti pot oferi vehicule second-hand certificate, purtând noul semn distinctiv de calitate, iar toți clienții care fac o achiziție vor primi certificarea oficială a stării mașinii lor.

Cel mai apropiat de Republica Moldova partener Bugatti.

Cmentariile sunt închise