(doc) În atenția șoferilor! Primăria spune când și unde va mai repara gropile prin injectare cu beton asfaltic

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de întreținere a drumurilor desfășoară lucrări de lichidare a situațiilor de avarie prin metoda de injectare cu beton asfaltic pe mai multe străzi din sectoarele capitalei. În acest sens a fost elaborat un plan de intervenții pentru 75 de artere principale și secundare, unde circulă transport public, precum și pe căile de acces către suburbii.

Astfel, în săptămâna curentă sunt executate lucrări de lichidare a situațiilor de avariere pe str. V. Lupu, str. C. Stere, șos. Hâncești, bd. Gr.Vieru, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Doina, str. Socoleni și Studenților.

Până în prezent, lucrări de plombare a gropilor au fost executate pe următoarele adrese: bd. Dacia (or. Sîngera – str. V. Crucii), șos Muncești, str. Gr. Botanică, str. V. Crucii, str. Gh. Asachi, str. Alba – Iulia, str. N. Costin, str. L. Deleanu, str. T. Vladimirescu, acces or. Durlești, Viaduct, str. M. Viteazul, str. Petricani (șos. Balcani – str. M. Viteazul), Calea Ieșilor, L- 455 acces com. Tohatin, com. Budesti, stradela Călărași.

Autoritățile atenționează că metoda de intervenție prin injectare presupune un risc de deteriorare a parbrizelor și caroseriei autovehiculelor în cazul în care nu sunt respectate măsurile de siguranță!

În context, autoritățile municipale îndeamnă participanții la trafic să se conformeze indicatoarelor de avertizare în zona de lucru prin păstrarea distanței și reducerea vitezei de circulație de până la 30 km/h!

Conform procesului tehnologic, salubrizarea pietrișului acumulat în rezultatul auto compactării plombelor poate fi efectuat nu mai devreme de 48 ore de la intervenție!

Primăria Chișinău solicită înțelegere și scuze din partea participanților la trafic pentru incomoditățile create, în prezent aceasta fiind unica modalitate de intervenție în vederea lichidării rapide a situațiilor de avariere de pe carosabil.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/