(video) Premieră: Noul Ford EcoSport Active se prezintă în România la un preţ promoţional

Cererea de vehicule care îi ajută pe clienți să profite la maximum de timpul petrecut în aer liber alimentează succesul gamei active de modele pentru aventură în aer liber a Ford. De aceea, aceasta a fost extinsă cu încă un model!

Constructorul auto a vândut deja peste 55.000 de mașini Fiesta Active – prima dintre variantele Active care a fost introdusă – de când a fost lansată în 2018. Aproximativ unul din cinci modele Focus vândute în prima jumătate a acestui an a fost un model Active, iar compania a a extins recent gama Active pentru a include variantele Transit Custom, Tourneo Custom, Transit Connect și Tourneo Connect.

Potrivit unui sondaj recent realizat în numele Grupului european pentru activități sportive (EOG), 70% dintre respondenții din întreaga Europă au spus că așteaptă cu nerăbdare să participe la activități în aer liber și 86% au declarat că activitățile în aer liber sunt esențiale pentru bunăstarea oamenilor. Mai mult de jumătate au spus că au ratat activitățile în aer liber mai mult decât orice altceva, în timp ce restricțiile de circulație au fost în vigoare în această vară.

În plus față de stilul îndrăzneț și robust, modelele Active ale Ford sunt concepute pentru a oferi o mai mare capacitate și flexibilitate pentru a susține activitățile în afara pistelor bătute, cu îmbunătățiri ale șasiului, de la componente de suspensie și direcție personalizate, la tehnologii precum diferențiale cu alunecare limitată care îmbunătățesc tracțiunea.

Ford a anunțat astăzi o nouă versiune a SUV-ului compact Ford EcoSport, numită EcoSport Active. Dispunând de un design exterior și interior unic, alături de o gardă la sol sporită și o protecție suplimentară a caroseriei pentru o capacitate rutieră mai mare, EcoSport Active îi va ajuta pe clienții iubitori de aventură să profite la maximum de stilul lor de viață activ.

În România, modelul este disponibil de comandat chiar acum în cadrul unei oferte speciale care ia în calcul şi programul Rabla. Vezi mai multe detalii despre dotări în documentele ataşate.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/