În Republica Moldova au început vânzările noului Toyota C-HR facelift

Articol de: Toyota Moldova

Dealerul oficial Toyota în Moldova a început vânzările modelului înnoit Toyota C-HR. Noul Toyota C-HR păstrează designul deosebit care i-a permis să devină un diamant în gama mărcii. În același timp, noua lansare se remarcă printr-un sistem hibrid modernizat, o dinamică îmbunătățită, precum și tehnologii avansate.

Toyota Centru Chișinău “Continent” propune noul C-HR Hybrid cu un propulsor hibrid nou, mai dinamic de 2.0 litri* sau cu un motor hibrid actualizat, mai econom de 1.8 litri*.

Noul sistem de propulsie hibrid al Toyota C-HR Hybrid constă dintr-un motor inovativ de înaltă performanță de 2.0 litri* Dynamic Force cu injecție combinată și un motor electric, cu o putere maximă totală de 184 CP (135 kW)**. Automobilul este capabil să dezvolte o viteză maximă de 180 km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h este de numai 8.2 secunde. În același timp, consumul de combustibil este de doar 4.0 l/100 km*** în ciclul urban și 4.3 l/100 km*** în ciclul combinat. Bateria instalației hibride se încarcă automat și nu are nevoie de priză electrică.

Noul Toyota C-HR facelift este disponibil de asemenea cu un motor de 1.2 litri* turbo pe benzină, cu putere de 116 CP (85 kW)** conectat la o transmisie cu variație continuă Multidrive S care transmite puterea spre roţile din faţă. Opţional pe o maşină cu un astfel de motor poate exista şi un sistem de tracţiune integrală!

Noul Toyota C-HR este construit pe arhitectura inovatoare TNGA, care oferă o rigiditate sporită a caroseriei și un centru de greutate amplasat mai jos. În plus, setările actualizate pentru servodirecția electrică și suspensie garantează o manevrabilitate mai bună, o călătorie mai lină și o dinamică mai bună, iar izolarea fonică îmbunătățită asigură un confort acustic ridicat în salonul automobilului.

Noul Toyota C-HR are un design mai stilat și mai dinamic, în special datorită liniilor ce se asociază cu un coupe, acoperișului negru, părții inferioare vopsite a barei de protecție față și jantelor noi cu o suprafață lucioasă.

În noul C-HR, luminile de zi și indicatoarele de direcţie/avarie sunt integrate într-o linie LED frontală, care se află deasupra lentilelor principale ale farurilor. Proiectoarele anti-ceață față sunt poziţionate acum pe marginile barei de protecție, ceea ce completează imaginea elegantă a automobilului.

Stopurile LED au fost modernizate şi ele pentru a oferi noului C-HR un aspect mai expresiv. Acestea, la fel ca și la modelul anterior, depășesc contururile caroseriei, însă acum sunt conectate de un spoiler negru lucios.

La elaborarea designului interior, Toyota și-a ascultat clienții, care în mod repetat au menționat interiorul spațios și confortabil ca fiind unul dintre principalele avantaje ale modelului. În special, în habitaclul renovat sunt utilizate materiale noi, iar unele suprafețe au devenit mai plăcute la atingere.

Designul scaunelor frontale se evidențiază prin partea superioară rafinată și partea inferioară solidă, care oferă un suport mai bun. Scaunul pasagerului este acum reglabil după înălțime, iar cel al șoferului poate fi echipat cu reglaj electric a poziției.

A suferit modificări și designul planșei de bord. Astfel, în noul Toyota C-HR facelift, ecranul tactil de 8 inci al sistemului multimedia actualizat este acum suplimentat cu un set de butoane fizice, de exemplu pentru a regla volumul, și a primit o interfață îmbunătățită cu capacitatea de suport a interfeţelor Apple CarPlay și Android Auto. Această inovație facilitează și oferă o experiență de conducere intuitivă.

De asemenea, tehnologiile noi dau posibilitatea de a simplifica procesul de parcare. Asistența automată la parcare cu opțiunea de frânare automată Intelligent Clearance Sonar (ICS) controlează spațiul din fața și spatele vehiculului pentru a reduce riscul de coliziune.

P.

Pentru mai multe informații despre noul Toyota C-HR, inclusiv prețurile, vă rugăm să contactați dealerul autorizat – Toyota Centru Chișinău “Continent”.

* Valoarea este indicată convențional și poate să difere de volumul de lucru al motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent”.

** Conform informațiilor producătorului https://newsroom.toyota.eu/the-new-toyota-c-hr/

*** Datele prezentate aici și în continuare privind consumul de combustibil au fost obținute în condiții ideale, fără a ține cont de stilul individual de șofat, de calitatea suprafeței drumului și de alte condiții (rutiere, de timp etc.). Indicatorii pot să difere semnificativ de cei indicați și se determină numai experimental.

Cmentariile sunt închise