(video/update) Încă un accident în același loc! O altă mașină s-a răsturnat pe bd. Grigore Vieru

(update #2, 10:15) Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Scripnic, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că Hyundai-ul era condus de o şoferiţă în vârstă de 55 de ani, iar SUV-ul răsturnat de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În rezultatul impactului cu traume s-a ales ultimul, fiind preluat şi transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea acestui accident riscă să fie sancţionat cu 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1.500 lei.

FOTO: facebook.com/lachidaniel

(update #1, 09:51) Implicate sunt un automobil de marcă Hyundai şi unul de marcă Mitsubishi. Alte detalii se stabilesc de poliţie!


(ştire iniţială, 9:20) Încă un accident de circulație, la fel cu implicarea a două mașini, cu răsturnarea uneia și în aceeași intersecție unde a avut loc (bd. Grigore Vieru cu strada Ierusalim) acum câteva ore un impact cu o mașină a INSP, s-a întâmplat acum câteva minute.

Deocamdată nu se știe dacă cineva a avut de suferit. Imaginile nu arată vreo ambulanță sau echipaj de poliție la fața locului, ci doar mașinile avariate, din SUV ieșind și fum!

Articolul se actualizează!…

https://www.facebook.com/andrusha.official/videos/2151707054960116/
https://www.facebook.com/oksana.golubeva2/videos/10221323806597737/
FOTO: facebook.com/victoria.lipai

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/