in , , ,

(video/update) Încă un accident în același loc! O altă mașină s-a răsturnat pe bd. Grigore Vieru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update #2, 10:15) Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Scripnic, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că Hyundai-ul era condus de o şoferiţă în vârstă de 55 de ani, iar SUV-ul răsturnat de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În rezultatul impactului cu traume s-a ales ultimul, fiind preluat şi transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Şoferul care va fi găsit vinovat de producerea acestui accident riscă să fie sancţionat cu 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1.500 lei.

FOTO: facebook.com/lachidaniel

(update #1, 09:51) Implicate sunt un automobil de marcă Hyundai şi unul de marcă Mitsubishi. Alte detalii se stabilesc de poliţie!


(ştire iniţială, 9:20) Încă un accident de circulație, la fel cu implicarea a două mașini, cu răsturnarea uneia și în aceeași intersecție unde a avut loc (bd. Grigore Vieru cu strada Ierusalim) acum câteva ore un impact cu o mașină a INSP, s-a întâmplat acum câteva minute.

Deocamdată nu se știe dacă cineva a avut de suferit. Imaginile nu arată vreo ambulanță sau echipaj de poliție la fața locului, ci doar mașinile avariate, din SUV ieșind și fum!

Articolul se actualizează!…

Gepostet von Adrian Patrașcu am Samstag, 3. Oktober 2020

Через улицу Григория Виеру ближайшие пару часов лучше не ездить. Авария произошла в 8.43 , суббота , 3 октября. Дай Бог, что бы никто пострадал.

Gepostet von Oksana Golubeva am Freitag, 2. Oktober 2020
FOTO: facebook.com/viktor.stog
FOTO: facebook.com/victoria.lipai

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?