(video) Un şofer din Moldova se pare că va economisi bani pentru carburant cel mult un an! Iată ce a făcut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

IP Orhei, într-o postare pe Facebook, spune că s-a autosesizat în baza unui filmuleț în care un șofer a fost la un pas de a lovi un pieton care traversa regulamentar un drum naţional! Conducătorul auto a ignorat toate indicatoarele și marcajele rutiere din zonă. Totul s-a întâmplat acum câteva zile pe traseul R6 Chişinău-Bălţi.

În urma măsurilor întreprinse, tipul a a fost identificat și i s-a întocmit un proces contravențional pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorității de trecere, precum și a altor reguli de circulație rutieră care au generat o situație de accident.

Conducătorul auto riscă să fie privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an. Actul a fost remis conform competenței, în baza articolului 395 din Codul Contravențional al RM, Judecătoriei Orhei pentru primirea unei decizii legale.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/