in ,

În Republica Moldova, Dacia își confirmă calitatea de lider pentru al 8-lea an consecutiv

Articol de: Dacia Moldova

Din anul 2010 brandul Dacia deține ferm întâietatea pe piața auto din Moldova grație politicii inteligente, calității înalte și rețelei profesionale de dealeri.

articol Dacia Moldova 2019 6

Conform totalurilor anului 2018, în Republica Moldova au fost înregistrate 1.153 de automobile noi marca Daciа, adică 18.3% din numărul total de 6.293 unități. Mai trebuie de menţionat că în anul 2018 automobilele Dacia au fost lideri în toate clasele/segmentele în care este prezentă această marcă.

În clasa “В” (mică), Dacia are 622 din 1.065 de maşini, adică 58% din numărul total. Modelul Logan deține locul I, Logan MCV – II, Sandero – V. În clasa SUV-urilor compacte, Dacia Duster ocupă locul I și cota de 28% sau 346 exemplare comercializate.

articol Dacia Moldova 2019 1

În clasa “M” (monovolum/ MPV), Dacia a vândut 97 unități din 125, adică 77% din numărul total. Pe primul loc se situează Dacia Dokker, iar Dacia Lodgy pe a doua poziţie.

În clasa “LCV” (mașini comerciale ușoare cu o greutate de până la 2 tone), lider este Dacia Dokker VAN cu 88 de unități vândute din 109, sau 80% din numărul total.

În anul 2018, pe piața moldovenească a venit modelul Dacia Duster complet renovat. Din start, el a ocupat pozițiile de frunte în clasa respectivă. Este preferat pentru spiritul practic, prețul rezonabil, designul modern, caracterul econom și principalul – fiabilitate.

articol Dacia Moldova 2019 7

De asemenea, în anul 2018, Dacia a participat și a susținut evenimente social-culturale, sportive, ecologice, inclusiv:

  • Eco Run, unde Dacia a fost partener general al maratonului organizat de proiectul Eco Run la Hâncești, Nisporeni și Orheiul Vechi;

articol Dacia Moldova 2019 5

  • Caravana Dacia: modelele au fost expuse la Ciadîr-Lunga de ziua orașului;

articol Dacia Moldova 2019 4

  • Ziua lanului 2018: vizitatorii expoziției “Ziua lanului”, organizată în localitatea Cioc-Maidan din raionul Comrat, au putut admira şi chiar testa automobilele Dacia;

articol Dacia Moldova 2019 8

Pozițiile de lider al pieței și dezvoltarea fulminantă a companiei confirmă profesionalismul echipei mari și unite Dacia, care muncește în continuare pentru a-și menține locul de frunte pe piața auto din Moldova.

Vă mulțumim că alegeți Dacia!

P.