Atenție! În anul 2022 poți fi dat afară din (i)TAXI pentru că achiți cu cardul bancar!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De când există servicii de taximetrie în Republica Moldova, unii clienţi s-au pomenit cu siguranţă de-a lungul timpului în cele mai diverse situații şi peripeții. Însă din momentul în care au apărut aplicaţii mobile şi posibilitatea de a efectua plăţi online, toate procesele s-au automatizat într-o oarecare măsură, devenind mai comode, deşi neajunsurile, ca în oricare alt lucru ce nu este ideal, nu au dispărut nicăieri.

Un cititor AutoBlog.MD ne-a povestit că duminica trecută a comandat un taxi prin aplicaţie mobilă şi a indicat că va face plata online, prin intermediul cardului bancar. Rezervarea fiind acceptată cu toate condiţiile, maşina a venit la comandă şi a luat clientul, astfel începându-se călătoria. După un timp de mers, şoferul i s-a adresat pasagerului cu rugămintea de a schimba în aplicaţie metoda de plată: cash în loc de card.

FOTO: autoblog.md

Şi să vedeţi ce a urmat: auzind că cititorul nostru nu avusese bani lichizi la el, şoferul pur şi simplu a tras instant pe dreapta şi i-a spus să părăsească automobilul! Motivul: „firma lor nu lucrează cu cardurile”?!

Dar interesantă rămâne o chestie: după ce automobilul a fost părăsit, de pe card totuși au fost extraşi banii pentru distanţa parcursă!

Dacă cineva dintre voi s-a mai pomenit într-o situaţie similară, lăsaţi un comentariu despre cum aţi reacţionat sau ce ieşire din situaţie aţi găsit pentru continuarea călătoriei?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/