(P) Ofertă limitată pentru Volvo XC40 Recharge

Articol de: Volvo Cars Moldova

Ofertă limitată XC40 Electric*

Alege sustenabilitatea, cele mai noi tehnologii, puterea și performanța fără compromisuri. Cu Volvo XC40 Recharge 100% electric nu poți trece neobservat. Cu o autonomie electrică de peste 500 km, Google integrat, faruri cu tehnologie Pixel, un design expresiv, adaptabil și inteligent și spații de stocare pentru orice, SUV-ul nostru compact pur electric este acum disponibil la preț special de 42.990 euro.

Încărcare de la 0% la 80% în 27 de minute

Sistemele noastre de propulsie de nouă generație cresc capacitatea mașinii tale XC40 Recharge, oferindu-ți o autonomie mai mare și o încărcare și mai rapidă folosind curent continuu.

0-100 km/h în 4.9 secunde

Volvo XC40 Recharge nu te forțează să alegi între putere și stilul responsabil de a conduce. Bucură-te de confortul condusului cu o pedală și de accelerația lină.

Google integrat

Bucură-te de o experiență de condus fără egal, cu tehnologie intuitivă și aplicații Google încorporate (Google Maps, Google Play, Google Assistant).

Peste 500 km autonomie electrică

Descoperă SUV-ul nostru compact pur electric, proiectat pentru viața urbană modernă, și nu numai. Acum pregătit pentru călătoriile tale lungi.

Află mai multe despre oferta specială pe volvocars.com/ro-md sau contactați-ne la numărul de telefon 0(22) 578 930.

Moldova, Chișinău, bd. Dimitrie Cantemir 14, MD-2001.

* Ofertă supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil, până pe 31 decembrie 2023. Mai multe detalii puteți obține de la dealerul autorizat Volvo Cars Moldova.

Cmentariile sunt închise