(foto) Bentley introduce modificaţia Flying Spur V8 S

Compania Bentley a prezentat versiunea sport (“S”) a sedanului Flying Spur, dotată sub capotă un motor turbo. În gama de modele noutatea se va poziţiona între versiunea de bază şi cea cu propulsor W12. Automobilul, pe care îl puteţi admira în imaginile de mai jos, se va deosebi de “stoc” printr-un motor mai puternic, o suspensie modernizată şi un exterior bine finisat.

bentley-flying-spur-v8-s-6

Agregatul pe benzină V8 twin-turbo a devenit mai puternic cu 21 de cai, în total generând 528 de CP şi 680 Nm de cuplu (disponibil de la 1.700 de rpm). Cuplat la o cutie de viteze automată cu opt rapoarte, motorul poate împinge berlina până la 100 de km/h timp de 4.9 secunde, cu 0.3 secunde mai repede decât o poate face un Flying Spur V8. Viteza maximă este egală cu 317 km/h.

Pentru sedanul cu tracţiune integrală a fost resetată suspensia, a fost modernizat sistemul de control al amortizoarelor adaptive şi a fost optimizat sistemul de stabilizare.

Dacă vei avea ocazia să vezi un astfel de model, îţi poţi da seama că este un V8S, deoarece el se deosebeşte printr-o grilă a radiatorului neagră, un difuzor spate, jante de 20 de inci, mecanisme de frânare de culoare roşie şi inscriţii V8 S. Salonul maşinii a fost decorat în două nuanţe, la fel cum sunt tapiţate şi scaunele. Iar pe tetiere sunt cusute inscripţiile “V8 S”.

Premiera sedanului sport va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, în perioada 1-13 martie 2016.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/