(video) Accident înainte de răsăritul soarelui. O șoferiță din capitală a avariat patru maşini dintr-o parcare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update #1)


Accident înainte de răsăritul soarelui, care cu siguranţă i-a trezit din somn pe mai mulţi cetăţeni. La ora 4:05, în dispeceratul SST și CR a Direcţiei de Poliţie a mun. Chișinău a parvenit informația în urma unui apel efectuat la 112, precum că pe strada Calea Ieşilor, vizavi de parcul La Izvor, s-au ciocnit mai multe mijloace de transport.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a găsit un Audi şi o şoferiţă în vârstă de 27 de ani. Aceasta a declarat că a pierdut controlul volanului, a intrat într-o parcare şi drept urmare au fost avariate patru autoturisme parcare regulamentar.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar despre vreo stare de ebrietate a șoferiței nu se menționează. Urmează deci să se stabilească toate circumstanțele şi care a fost motivul exact pentru care a fost pierdut control volanului. Totodată, proprietarii maşinilor urmează să evalueze prejudiciul cauzat.

Apropo, șoferița a fost dusă la dispensarul narcologic unde i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă era sau nu în stare de ebrietate alcoolică ori sub influența altor substanțe interzise!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise