(video) Accidentul de pe strada Calea Ieşilor cu cinci maşini. Imagini de după impact

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online au apărut imagini video înregistrate imediat după accidentul care s-a produs noaptea trecută pe strada Calea Ieşilor, unul care a implicat cinci maşini. Imaginile mai demonstrează că unii oameni au fost treziţi din somn din cauza zgomotului produs de lovitură.

Conform celor înregistrate de un martor ocular, maşina care le-a lovit pe cele din parcare este un Audi A6. Pe lângă şoferiţa aflată la volan, despre care poliţia a spus că i-a pierdut controlul, pe scaunul din dreapta sa se afla un tânăr care ar fi proprietarul.

Acesta a coborât din automobil şi, probabil, şi-a exprimat regretul că i-a permis să conducă printr-un plâns amarnic, auzit de la distanţă.

Prin grupuri de Facebook se vorbeşte că tânăra s-ar fi speriat de nişte câini maidanezi care ar fi apărut pe carosabil şi, pentru că nu a vrut să-i calce, a tras brusc de volan…

https://www.tiktok.com/@uqwusjsbevnwkaooxpxla/video/7251765464135650565
https://www.tiktok.com/@uqwusjsbevnwkaooxpxla/video/7251978886525848837

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise