Încep lucrările de reparație a străzilor din capitală! Frezare pe timp de noapte, asfaltare pe timp de zi

Primăria municipiului Chișinău informează de luni 22 aprilie a.c. a început lucrările de reparație curentă a străzilor din capitală. Astfel, intervenția serviciilor municipale de profil vizează prioritar lucrări pe străzile principale din oraș, după care vor fi reparate arterele secundare.

Intervenția pe străzile și arterele de circulație presupune frezarea și plombarea gropilor de pe carosabil, iar ulterior va fi aplicat marcajul rutier. Lucrări de reparație a străzilor principale din sectoare vor fi executate de Î.M. Regia “Exdrupo”, iar pentru străzile secundare vor fi contractați suplimentar, operatori privați de profil.

Volumul total al lucrărilor este evaluat la circa 63.000 de m² de drum, care urmează a fi îndeplinit pe parcursul a trei luni de zile. Costul lucrărilor planificate este 20 de milioane de lei.

În scopul evitării blocajelor din trafic, lucrările de frezare a carosabilului se vor desfășura pe parcursul nopții, iar cele de asfaltare pe timp de zi, între orele 09:00-16:00.

Intervenția drumarilor pentru ziua de luni, 22 aprilie:

  • Sectorul Centru: Viaduct, str. Ciuflea;
  • Sectorul Râșcani: str. Constantin Tănase, bd. Gr. Vieru;
  • Sectorul Botanica: bd. Dacia.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/