(video) Străşeni: A adormit la volan şi a intrat în panoul cu preţuri al unei staţii PECO. Vezi momentul

Accident de care mai rar vezi în Moldova. Un şofer şi-a direcţionat involuntar automobilul în panoul care afişează preţurile la carburanţi şi aparţine unei staţii de alimentare. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe un drum din raionul Străşeni.

Autor video: facebook.com/dima.matiesku

Potrivit informaţiilor oficiale, la 22 aprilie 2020, ora 17:30, poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, precum că la ieșire din oraşul Strășeni s-a produs un accident rutier fără persoane care să fi rămas traumatizate.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de marca Nissan Qashqai, la volanul căruia se afla un bărbat de 48 ani locuitor al or. Strășeni, deplasându-se din direcția mun. Chișinău spre or. Strășeni, în regiunea km 18, pe traseul R1 Chișinău-Ungheni, ar fi adormit la volan din cauza oboselii și a intrat în panoul informativ al stației de alimentare cu pricina.

“În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, fiind deteriorate doar panoul și automobilul. Șoferului, fiindu-i prelevate probe biologice, nu i-a fost depistat consum de substanțe alcoolice sau narcotice. Cazul dat a fost înregistrat în IP Străşeni, iar persoana vinovată urmează a fi sancționată conform art.242 al 2 Cod Contravențional al RM, fiindu-i aplicată amendă în valoare de 1.500 lei și 6 puncte de penalizare”, a declarat pentru AutoBlog.MD ofiţerul de presă al IP Străşeni, Silvia Vetcu.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Accident în cartierul Telecentru. Un automobil a fost proiectat periculos într-o staţie de alimentare

(video) Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-o benzinărie din Cahul

https://autoblog.md/foto-originea-termenului-peco-istoria-benzinariilor-comuniste-disparute-dupa-anii-90/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/