(video) Accident în cartierul Telecentru. Un automobil a fost proiectat periculos într-o staţie de alimentare

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață pe strada Miorița din capitală. La fața locului s-au deplasat mai câteva mașini ale Poliției și ambulanțe. O femeie și doi copii au fost transportați la spital, notează UNIMEDIA.

În accident a fost implicat un automobil de model Mercedes-Benz, condus de o femeie în vârstă de 43 de ani și un Chevrolet, condus de un bărbat în vârstă 29 de ani. În urma impactului, ultimul a fost proiectat pe teritoriul unei staţii de alimentari cu carburanţi şi s-a oprit la o distanţă foarte mică de un terminal cu pompă.

Șoferița și doi copii minori, cu vârstele de 13 și 15 ani, care se aflau în Mercedes, a fost transportată la Spitalul de Urgență, iar minorii respectiv la spitalul Spitalul Clinic Municipal de Copii “Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale.

Potrivit poliției, șoferița Mercedes-ului a încălcat regulile de circulație rutieră când a efectuat manevra de întoarcere peste linia dublă, lovind automobilul ce venea din sens opus. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Posted by Oleg Oleg on Thursday, November 21, 2019

Posted by Владимир Колев on Wednesday, November 20, 2019

Posted by Владимир Колев on Wednesday, November 20, 2019

Миорица

Posted by Константин Константинович on Wednesday, November 20, 2019

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/