(foto) Mercedes-Benz S-Class Coupe, reţinut la vama Cahul pe sensul de ieşire din ţară. Ce nu e în regulă cu el

Continuă şi în 2021 depistarea maşinilor scumpe furate din occident şi reţinute la frontieră. Un Mercedes-Benz S 500 Coupe, procurat în leasing din Marea Britanie şi înmatriculat în Bulgaria, a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Cahul.

Motivul – a fost dat în căutare internațională, iar cercetat la moment este un conațional cu dublă cetățenie (moldovenească şi română), în vârstă de 23 de ani, care nu ar cunoaște nimic despre cele depistate.

Conform unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, incidentul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, când pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat tânărul în cauză, la volanul maşinii cu volan pe dreapta.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, fiind constatat faptul că acesta este anunțat în căutare de către autoritățile din Marea Britanie, conform sarcinii INTERPOL.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că de 15 ani locuiește peste hotarele țării, iar automobilul l-a procurat din Anglia, în baza unui contract de leasing, ulterior înmatriculându-l în Bulgaria.

Mai mult, tânărul susține că nu este în cunoștință de cauză despre faptul că acesta este furat sau implicat în careva litigiu. În Republica Moldova a intrat cu automobilul în cauză în urmă cu trei luni, venind în vizită la niște prieteni!

Declarațiile tânărului urmează a fi verificate, iar până atunci mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Cahul. În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări și acțiuni de constatare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-lexus-rx-inmatriculat-in-republica-moldova-retinut-la-frontiera-pentru-ca-era-cautat-in-elvetia-si-italia/
https://autoblog.md/foto-politia-de-frontiera-anunta-despre-retinerea-unui-g-63-amg-de-ultima-generatie/
https://autoblog.md/foto-un-mercedes-benz-s-class-facelift-luat-de-la-un-moldovean-la-vama-leuseni-era-furat-din-polonia/

Cmentariile sunt închise