(video) Premieră europeană: Noul Audi RS 5 Sportback a fost scos dintre hotarele Americii de Nord

La aproape un de la prezentarea modelului RS 5 Sportback exclusiv pentru piaţa din SUA şi Canada, Audi Sport anunţă că acceptă de astăzi comenzi pentru această maşină în Germania, dar şi în alte țări europene. Modelul cu cinci uși de înaltă performanță combină designul excepțional și utilitatea zilnică ridicată cu performanțe maxime.

Vezi şi: (video) Noul Audi RS 5 Sportback – visul noului Moş Crăciun

Designul exterior progresiv al lui Audi RS 5 Sportback ilustrează dinamica modelului. O grilă Singleframe lată și plană cu logo-ul quattro în Matt Black și prizele masive de aer cu o structură de fagure specifică RS, împodobesc partea frontală a automobilului. În spate, un difuzor de aer tipic RS, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament cu terminaţii ovale, precum și un spoiler-buză pe capacul portbagajului sunt accentele sportive principale de acolo.

Modelul RS 5 Sportback vine standard cu jante forjate de 19 inci, în timp ce unele de 20 de inci sunt disponibile ca opțiune. Clienții mai pot personaliza noul model cu pachete de stil, care fac finisajul unor elemente dintr-un negru lucios, un aluminiu mat sau fibră de carbon.

Fiind realizat în întregime în culoare neagră, interiorul noului Audi RS 5 Sportback este bogat și funcțional echipat, în timp ce oferă spațiu pentru cinci persoane.

Detaliile precum scaunele sport RS cu o textură opţională tip fagure şi tapiţate cu Fine Nappa, precum şi volanul multifuncțional şi turtit, acoperit la fel cu piele perforată, subliniază caracterul sportiv al acestui coupe cu cinci uşi.

Sub capotă avem un motor TFSI V6 biturbo de 2.9 litri, care produce 450 CP şi 600 Nm între 1.900 şi 5.000 de rpm. Accelerează o astfel de maşină de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.9 secunde, în timp ce viteza maximă poate urca opţional până la 280 de km/h.

Un Tiptronic cu opt rapoarte optimizat transferă puterea de la motor spre un sistem de tracţiune integrală permanentă quattro cu un diferenţial central auto blocant. Acesta distribuie puterea între axe în mod asimetric (40:60), asigurând manipularea dinamică cu tracțiune optimă, combinată cu cea mai mare siguranță posibilă. Când apare o alunecare pe o axă, cea mai mare parte a puterii curge imediat către cealaltă axă – până la 70% în față și până la 85% în spate. Acest efect de blocare permite o distribuție de cuplu clar definită și o cooperare precisă cu sistemele de control.

Un diferențial sportiv opțional cu reglaj specific RS asigură o reacție și mai dinamică la direcție și accelerare. Sistemul distribuie activ și selectiv cuplul între roțile din spate.

Datorită suspensiilor multi-link de pe ambele punţi, clienții vor experimenta confortul și sportivitatea fără compromisuri. Cu suspensia standard RS sport, RS 5 Sportback are o gardă la sol cu 7 mm mai mică decât un S5 Sportback obişnuit.

Audi Sport va mai pune la dispoziţia clienţilor suspensie RS sport cu Dynamic Ride Control (DRC), mecanisme de frânare carbo-ceramice şi o servodirecţie dinamică cu tuning RS specific, printre altele.

Noul Audi RS 5 Sportback poate fi comandat acum şi va ajunge în showroom-uri de la mijlocul anului curent. Preţul de start în Germania este de 82.700 de euro.

Vezi şi: Lansările Audi în 2019: Şapte modele noi, trei facelift-uri şi trei versiuni PHEV ale unor maşini existente

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/