(video) Max Verstappen a dominat și în Japonia după cu o cursă cu două starturi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat, duminică pe circuitul din Suzuka, Marele Premiu al Japoniei la Formula 1. Triplul campion mondial en titre, care a luat startul din pole position, i-a devansat pe Sergio Perez, coechipierul său, şi pe spaniolul Carlos Sainz Jr.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Plecat din pole position pentru a patra oară în patru etape anul acesta, Max Verstappen a dominat cursa de la un capăt la altul şi şi-a luat revanşa după abandonul neaşteptat din Australia.

La rândul său, Perez a permis echipei Red Bull să realizeze a treia dublă în patru Grand Prix-uri. Mexicanul ocupă locul secund în clasamentul Campionatului Mondial al piloţilor după Verstappen.

Totodată, Carlos Sainz Jr, învingătorul surpriză de la Melbourne, a confirmat bunul său debut de sezon cu un loc trei, urmat de coechipierul său, monegascul Charles Leclerc.

Cursa a fost marcată şi de un drapel roşu după primul tur. A avut loc un acroşaj între australianul Daniel Ricciardo şi thailandezul Alex Albon. Toate monoposturile au intrat în boxe. Un restart s-a dat după jumătate de oră.

Cmentariile sunt închise