(foto) Auto Shanghai 2021: Cum s-a gândit BMW să concureze cu noul Mercedes-Maybach în China

La Salonul Auto Internaţional de la Shanghai compania BMW a prezentat în premieră locală cele mai noi produse din gamă, inclusiv un Seria 7 în ediție limitată Shining Shadow Special Edition.

Sedanul de top a ajuns în atenţia jurnaliștilor auto prin vopseaua sa în două tonuri, aplicată pe caroserie. Bavarezii nu au mai propus niciodată o astfel de opţiune anterior, una care este cunoscută şi a devenit în timp o caracteristică distinctivă a rivalilor de la Mercedes-Maybach.

Partea superioară a corpului este vopsită în Cashmere Silver metallic, iar cea inferioară în Aventurine Red metallic. Acestea sunt separate printr-o dungă gri subțire, aceasta fiind caracteristică pentru maşinile Rolls-Royce.

Schema dublu-ton creează un efect de maşină mai mare în dimensiuni, deşi avem în faţă un BMW M760Li xDrive de 5.260 milimetri, model pe care l-am testat şi noi. Aplicarea vopselelor şi finisarea lor durează 6-7 zile. BMW-ul exclusiv stă pe roţi cu un model exclusiv de jante din aluminiu de 20 inci, cu câte 15 spițe.

Echiparea maşinii este una de top. Interiorul este finisat cu piele albă de calitate superioară, cu cusături modelate și lemn lăcuit negru. Pasagerii din spate se vor putea bucura de spaţiu şi mese individuale, scaune cu masaj şi sistem multimedia individual.

Ediţia limitată va fi compusă din doar 25 de exemplare, disponibile doar pentru clienţi chinezi. Preţul anunţat este de 2.6 milioane de yuani (332.000 de euro)!

În viitor opţiunea dublu-ton ar putea fi disponibilă mai multor clienţi, probabil odată cu noua generaţie Seria 7.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-poate-cel-mai-scump-bmw-seria-7-radiant-cadenza-immaculate-edition/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/