(video) Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei. Duel nemaivăzut pentru locul trei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Olandezul Max Verstappen, care şi-a asigurat deja al treilea titlu de campion mondial, a câştigat și Marele Premiu al Braziliei, a 20-a din cele 22 de etape ale sezonului de Formula 1, după ce a plecat din pole position în cursa disputată duminică pe circuitul Interlagos de la Sao Paulo, olandezul reuşind a 17-a sa victorie în 2023.

Weekendul trecut, în Mexic, Max Verstappen obţinuse al 16-a lui succes în acest an, îmbunătăţindu-şi recordul de 15 victorii într-un sezon, stabilit anul trecut.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Britanicul Lando Norris a încheiat pe locul secund şi a obţinut un punct suplimentar pentru cel mai rapid tur de pistă, în timp ce spaniolul Fernando Alonso a ajuns pe locul trei după un duel la limită cu mexicanul Sergio Perez. Diferența de timp dintre cei doi a fost la linia de sosire de doar 0,053 secunde!

Dublul campion mondial Fernando Alonso, în vârstă de 42 de ani, trăieşte a doua tinereţe şi are 102 clasări pe podium în cariera sa, dintre care opt în actualul sezon. Apropo, el și-a cucerit cele două titluri ale sale anume la Interlagos.

Deşi nu a reuşit să-l depăşească pe Alonso, Sergio Perez şi-a consolidat poziţia a doua în clasamentul campionatului, având acum 258 de puncte, cu 32 mai multe decât britanicul Lewis Hamilton, care a finisat pe locul opt.

Cmentariile sunt închise