(foto) Noua generaţie BMW Seria 7 şi noul BMW i7. Iată cum ar putea arăta

(update 10.12.2020) Sosirea anului 2021 înseamnă că în mod inevitabil se apropie tot mai mult ziua debutului noii generaţii BMW Seria 7. Automobilul se află activ în teste în diferite ţări de pe glob şi încă nu a lăsat din camuflaj pentru a putea fi analizat mai bine, însă cert este că schimbările la capitol design exterior vor fi radicale faţă de tot ce am putut vedea de-a lungul ultimelor generaţii.

În stilul modelelor X7 facelift şi X8, sedanul va folosi un set de blocuri optice poziţionate la două nivele diferite, acestea fiind despărțite şi de o grilă de radiator mult mai impunătoare. Interesant ar fi de aflat dacă această soluţie stilistică va fi păstrată doar pentru automobilele de top ale mărcii sau ulterior va fi folosită inclusiv pentru cele mai accesibile.

Iată deci cum este imaginat că va arăta modelul i7 (prima imagine) şi Seria 7 obişnuită. Primul render se vede inspirat din liniile noului BMW iX şi vrea să ne spună că va avea mânere similare la uşi.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-cel-mai-probabil-bmw-x7-facelift-va-avea-fata-noilor-x8-si-seria-7/

(17.07.2020) Noua generaţie BMW Seria 7 are deja o caroserie de serie! Primele imagini spion

Nu este un secret că noua generaţie BMW Seria 7 deja se dezvoltă, pentru ca să fie lansată peste câţiva ani, însă abia acum a fost surprinsă într-o caroserie de serie, asta pentru că anterior prototipuri timpurii erau testate în cea actuală.

Câteva imagini publicate de redacţia Autoreview nu arată prea multe detalii, însă la momentul de faţă se poate evalua profilul corpului sedanului de top al mărcii bavareze, dar şi proporţiile sale.

În fotografii este prototipul unui Seria 7 cu ampatament cu lungime obişnuită, deşi noua generaţie va continua să existe într-un format Long. Automobilul nu are încă faruri şi stopuri, motiv pentru care au fost montate unele temporare, specifice de teste.

Cu toate acestea, se poate observa de pe acum că modelul va primi nişte mânere în stilul celor folosite pe BMW Concept i4. Respectiv, şi concurentul noului Mercedes-Benz S-Class va avea unele retractabile electric.

De asemenea, este de așteptat un complex avansat de sisteme de asistență pentru șofer: numeroase camere și senzori sunt ascunși în aceeaşi antenă de pe acoperiș (chiar şi o cameră din câte se pare), în secţiuni din grila de radiator și pe aripile frontale. Apropo, grila de radiator de pe prototip, deşi la fel este impunătoare, ar putea să nu fie cea finală.

Sub capotă, noua generaţie BMW Seria 7 va pune la dispoziţie o gamă largă de propulsoare, aşa cum are noul X3: pe benzină, diesel, hibride şi electrice (noul i7 va putea oferi peste 600 km autonomie). Însuşi prototipul din imagini este un electromobil!

Premiera noului Seria 7 ar putea avea loc până la sfârşitul lui 2022 sau în 2023 la sigur.

https://autoblog.md/noul-bmw-seria-7-ar-putea-spune-adio-motoarelor-v8-si-v12-primele-detalii-despre-bmw-i7/

Cmentariile sunt închise