(video) Test Drive: BMW M760Li – cea mai tare Seria 7 pe care am condus-o vreodată!

Autor: Constantin Mihalachi
Cei dintre voi care mă urmăresc pe rețelele de socializare cunosc că cu puțin timp în urmă am participat la un eveniment BMW ce s-a desfășurat pe un traseu spectaculos ce a început din Thessaloniki, Grecia, și s-a terminat în Sofia, Bulgaria. Iată că în cadrul acestui eveniment în care am avut ocazia să testăm noul BMW X7, am mai putut testa și noua Seria 7 facelift.

Dintre toate versiunile de acolo am avut opțiunile următoare: 740d, 745e sau 750i, însă eu am avut grijă să conduc o a patra variantă – BMW M760Li! Este topul de gamă, cea pe care și-ar dori-o să o vadă în garajele sale orice deținător de BMW Seria 7. Și cifrele explică ușor această dorință!

Cele exact sunt (sorry de erori în test): motor V12 de 6.6 litri, putere totală 585 CP și 850 Nm, accelerație 0-100 km/h în doar 3.8 secunde, viteză maximă de 250 km/h (sau 305 km/h cu o opţiune) și preț de cumpărare de peste 200.000 euro!

Nu am avut mult timp cu această versiune la dispoziție, dar suficient ca să facem și un video. Sperăm să vă placă! Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/