(video) Ce poate fi mai extrem decât noul Ford F-150 Raptor? Corect: noul Shelby Raptor!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Shelby American a anunțat cea mai recentă generație a modelului Shelby Ford F-150 Raptor. Este descris drept cel mai “polişat” off-road pickup truck oferit vreodată de companie. Modelul cu 532 cai putere este acum disponibil în cantități limitate prin dealerii oficiali din toată SUA.

Cel mai recent Shelby Raptor se mândrește cu cel mai bun sistem de suspensie de până acum, anvelope gigantice de 37 de inci pentru off-road peste jante forjate din aluminiu, bare de protecție funcționale pentru orice terenuri și iluminare LED pentru orice ocazie. 

Are o putere impresionantă, poate rămâne rece în cele mai severe medii și arată frumos în timp ce o face!

Doar ascultaţi cum îi toarce motorul!❤️

Noul Shelby Ford F-150 Raptor oferă capabilitățile robuste necesare aventurilor în aer liber. Suspensia rezistentă și partea de jos a caroseriei au fost construite pentru a rezista în cele mai dure condiții cu sistemul său FOX Live Valve, dovedit în curse. Suspensia oferă o senzație netedă și confortabilă când maşina rulează pe pavaj, dar în acelaşi timp un control agresiv și stabilitate la viteze mari în off-road.

Shelby American a lucrat îndeaproape cu parteneri precum Fox, Ford Performance și Whipple pentru a-și crea viziunea asupra pickup-ului. Folosind noile capacități ale noului F-150 Raptor, acesta are mai multă putere, rafinament, tehnologie și capacități de manevrabilitate, inclusiv datorită unui BDS Suspension Lift Kit.

Pentru 2021, Shelby Raptor are o bază nouă și mai bună de manevrare, 75 de cai putere în plus, un pachet suplimentar de răcire și un exterior cu un stil american robust. Surplusul de putere a devenit posibil datorită folosirii unei admisii de aer de performanţă cu un filtru cu debit mai mare, a unui tub supradimensionat de admisie a aerului, a unui intercooler de performanţă din aluminiu. S-a mai aplicat un scut termic la motor şi s-a mai modificat eşapamentul.

Shelby Raptor mai dă o poziție impunătoare cu: sistemul său robust de bare de protecție din oţel, care include şi corpuri de iluminat LED suplimentare; o grilă de radiator specifică; sistemul de suport pentru benă din oţel care poartă o pereche de roți de rezervă cu jante din aliaj de 18 inci, acoperite de anvelope de înaltă performanță de 37 inci (BFG KM3 Mud Terrain), alături de o bară LED de 50 inci; o capotă funcțională Shelby Baja Raptor pentru ca mai mult aer proaspăt să ajungă la motor; praguri exterioare retractabile electric şi iluminate; dungi Shelby și insigne.

În interior, tema Shelby American continuă pe scaunele din piele, bord și covorașe. Printre altele se numără plăci de serie în interior şi în compartimentul motorului, inserţii din fibră de carbon, un set de pedale de curse, geamuri fumurii, etc.

Noul Shelby Ford F-150 Raptor are un preţ de start de 124.820 de dolari. Este disponibil deocamdată prin anumiţi dealeri Tuscany și Ford din America de Nord. Fiecare vehicul de la Shelby American are un număr de serie prin care va fi documentat în Registrul oficial Shelby. Mașinile vin cu o garanție de 3 ani/36.000 de mile care acoperă şi grupul de propulsie.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/