(video) Accident nocturn în raionul Hînceşti. Un şofer a văzut un pieton, însă un angajat „Fulger” nu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(08.09.2023, update #3) Şoferul a primit arest preventiv pentru 30 de zile.


(07.09.2023, update #2)


(update #1)


Aseară, în jurul orei 21:00, pe traseul Hîncești-Cimișlia, la ieșirea din satul Bozieni, un conducător de 30 de ani al unui BMW X5 a tamponat un pieton pe carosabil. Victima a fost preluată de ambulanță, însă a decedat în drum spre spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la volanul unității de transport se afla un angajat al BPDS „Fulger”, în civil, în afara orelor de serviciu și cu mașina personală. Acesta a fost testat alcoolscopic, însă nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate.

La locul accidentului s-a prezentat un șofer din trafic, care la distanță de câteva minute a reușit să evite persoana pe carosabil. Acesta a declarat polițiștilor că era atenționat din faruri de către conducătorii auto din sens opus care observau bărbatul, în contextul în care traseul este neiluminat, iar persoana îmbrăcată în haine întunecate. Acelaşi şofer a prezentat secvența video de pe camera de bord a mașinii sale, în care se vede cum în ultimul moment observă persoana și reușește să o evite intrând pe contrasens.

Victima este un bărbat cu vârsta de 45-50 de ani, neidentificat până la moment.

Angajatul „Fulger” activează în poliție de 10 ani. În urma accidentului a fost reținut pentru 72 de ore, fiind deschis un dosar penal.

Cmentariile sunt închise