(foto) Experiment: Cum s-a dat de gol un escroc care i-a stârnit curiozitatea unui moldovean, cu o maşină de 2000 de euro

Foloseşte un truc vechi, dar încă actual! Despre aceasta s-a convins un moldovean care a făcut un mic experiment şi a dat de gol un escroc pe care l-a găsit că “activează” pe un portal local de anunţuri auto.

Fiind interesat de o ofertă care presupune vânzarea unui automobil de model Skoda Octavia pentru doar 2.000 de euro, clientul a încercat să i-a legătura cu pretinsul proprietar pentru a afla mai multe detalii. Acesta din urmă s-a prezentat ca fiind un “român”!

Vezi şi: (foto) Atenţie! În Chişinău a fost depistat un şofer escroc şi iată cum poate face bani pe seama dvs!

Autorul anunţului scris cu mai multe greşeli gramaticale a dat asigurări că totul este în ordine cu maşina care are un parcurs de 190.000 de kilometri, numai că există o problemă! Aceasta nu se află nici în Moldova, nici în România, dar tocmai în Suedia împreună cu el.

Mai mult, break-ul Skoda Octavia ar avea numere de înmatriculare moldoveneşti, în timp ce pe imaginile ataşate acestea au fost ascunse, iar pentru o eventuală transportare în Moldova escrocul a menţionat că are nevoie de nişte garanţii “pentru a nu face drumul degeaba”.

Vezi şi: Mare grijă la mașinile rulate importate din Europa! Un moldovean a fost cât pe ce să procure un automobil avariat

Despre ce fel de garanţii este vorba, vedeţi din conversaţia purtată:

După ce cazul a fost făcut public pe o reţea de socializare, un internaut a arătat nişte anunţuri similare şi suspecte, iar alţii au afirmat că autorii ar fi deţinuţi din penitenciare din Moldova care sunt în complicitate cu poliţişti.

Aşadar, vă recomandăm să analizaţi minuţios ofertele şi să nu cădeţi în vreo plasă care vă poate lăsa fără banii agonisiţi.

Vezi şi: Atenţie! Escroci pe site-urile de anunţuri auto din Moldova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/