Incredibil, dar adevărat! Nu posesorii de BMW şi Mercedes-Benz se află în fruntea încălcărilor în Moscova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cunoscându-se că este una dintre metropolele lumii în care sunt foarte populare pe drumuri maşini de marcă BMW şi Mercedes-Benz, acolo unde şi numeroşi vloggeri care le posedă îşi mai fac de cap câteodată, curios este că în Moscova nu posesorii unor astfel de automobile stau în fruntea încălcărilor în trafic!

Poliţia Rutieră locală a calculat şi a stabilit automobilele căror mărci sunt folosite pentru a încălca cel mai des regulile de circulație pe drumurile capitalei ruse şi s-a dovedit că lider este… KIA!

În total, doar trei mărci premium au intrat în top zece.

FOTO: mos.sm.news

În al treilea trimestru al lui 2021 aproximativ 700.000 de încălcări au implicat maşini marca KIA. Abia pe locul doi s-a clasat Mercedes-Benz cu 621,3 mii, iar top trei este închis de BMW cu 609,8 mii.

A treia marcă premium inclusă în statisticile poliției rutiere este Audi. Ea se află pe poziţia a opta cu 274,5 mii abateri. După BMW a urmat Volkswagen (540,5 mii), Hyundai (509,6 mii), Toyota (471,5 mii), Skoda (339,3 mii) și Nissan (273,6 mii). Marca Ford a închis top 10 cu 239,6 mii de încălcări.

Interesant este că Lada, ale cărei mașini sunt considerate cele mai răspândite în Rusia, nu a intrat în selecție.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/