INP propune mai multe sensuri giratorii în Chișinău. Vezi unde ar putea fi amenajate

0

Ambuteiajele sunt problema orașelor mari, unde numărul de automobile crește, iar infrastructura rămâne aceeași.

Chișinăul nostru nu este o excepție, de aceea Inspectoratul Național de Patrulare vine cu nişte soluţii care ar fi eficiente şi pe care le va prezenta pentru analiză membrilor MTID.

Una dintre propunerile care este şi cea mai generală: instalarea a cel puțin 7 sensuri giratorii.

Unul din ele, cu două bretele separate, ar trebui să apară la intersecția străzilor Calea Orheiului – Studenților – Socoleni. Drept exemplu este indicată schiţa de mai jos.

Un altul ar putea apărea la intersecția străzii Ciuflea cu bulevardul Ștefan cel Mare, zonă în care reprezentanţii Primăriei au spus de mai mult timp că o vor amenaja astfel.

Care sunt celelalte cinci sensuri giratorii nu s-a anunţat, însă INP îndeamnă şoferii care au idei, sugestii sau comentarii, le pot comunica prin aplicaţia Viber la numărul de telefon 078090902.

0 comentarii
 1. Andrei spune

  De cand se vorbeste despre sensurile giratorii. Mai intai au spus ca vor fi facute pana la 1 februarie 2016, pe urma au scris ca 3 sensuri vor fi date in exploatare pana la paste si va asigur ca vom mai astepta inca vreo cativa ani pana vor aparea. Spre exemplu ronda, care trebuie neaparat facuta, despre care se vorbeste demult este cea de la intersectia strazii Durlesti si sos. Balcani la intrarea in Dumbrava. Se intri pe drumul principal e imposibil practic. dar cate accidente au fost acolo. Asa ca povesti cu zmeii auzim ca de obicei

  1. Maxim spune

   Timpul (conditziile meteo ultii doi ani) nu le permite inceperea lucrarilor la Durlesti\Dumbrava… 🙂

 2. Alexandru spune

  Pe strada Grenoble intersectie cu Costiujeni, Traian, Cuza Voda,

  Semaforul de la Traian e strasnik dimineata ..:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata