Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP are un nou şef

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP are începând de astăzi un nou conducător. Marin Manița își propune să continue bunele practici ale instituției, orientate spre siguranța fiecărui cetățean, dar și să implementeze noi practici în linie cu standardele europene.

În concordanță cu obiectivelor setate de ministrul afacerilor interne, Adrian Efros, șeful INSP își va focusa activitatea pe reducerea timpului de intervenție în cazul incidentelor, fortificarea capabilităților de reacție, precum și consolidarea încrederii cetățenilor în componenta polițienească.

Un alt obiectiv al șefului Inspectoratului Național de Securitate Publică este grija față de angajați, asigurarea unui climat de dezvoltare profesională pentru aceștia și sporirea gradului de profesionalism în rândul colectivului INSP, aceste deziderate contribuind la asigurarea ordinii și securității în stradă, la întărirea siguranței în traficului rutier cât și la păstrarea liniștii în comunități.

Noul conducător al INSP și-a început activitatea în Regimentul de patrulă și santinelă “SCUT”, unde a activat până în 2013, când a fost creat Inspectoratul Național de Patrulare. La INP a activat din 2013 și până în 2019, o perioadă deținând și funcția de șef-adjunct al instituției.

Începând cu 2019 și până în prezent, Marin Manița a activat în corpul de conducere al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Până astăzi funcția de șef al INSP a fost deținută de Vitalie Timotin.

Cmentariile sunt închise