(video) Noul şef al MAI anunţă două operaţiuni cu efect imediat, vizaţi fiind şoferii care îşi fac de cap noaptea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proaspătul ministru al Afacerilor Interne, Adrian Efros, și-a prezentat astăzi prioritățile și angajamentele la început de mandat. Oficialul a spus că acțiunile MAI vor fi ghidate de trei principii: ordine, disciplină și coordonare.

Pe lângă acestea, a anunţat despre inițierea a trei campanii cu efect imediat, cu impact direct asupra siguranței și calității vieții cetățenilor:

  • Reluarea operațiunilor „Nopțile Albe” pentru a asigura continuitatea măsurilor de responsabilizare a participanților la trafic care încalcă regulile de circulație rutieră şi mai ales conduc în stare de ebrietate, punând în pericol viețile oamenilor.  
  • Intensificarea patrulelor în zonele de odihnă, de agrement și în zonele rezidențiale, în mod special în zilele de odihnă, ca măsură necesară pentru asigurarea securității pentru cetățeni, inclusiv pentru oamenii din diasporă care revin acasă în masă, în sezonul estival, în timpul vacanțelor și sărbătorilor, în special.
  • Cu privire la raliurile nocturne şi impactul negativ asupra liniștii publice, campania „Stop Turația la Motoare” este lansată cu scopul disciplinării în traficul rutier a tuturor participanților, fiind o campanie în special focusată pe acest fenomen.

Cmentariile sunt închise