Jaguar a prezentat oficial F-Type SVR. Va putea fi văzut pe un stand de la Geneva (video)

Jaguar a publicat un clip video oficial şi câteva fotografii care anunţă cea mai puternică vesiune a coupeului F-Type. În imaginile pe care le puteţi vedea mai jos, marca britanică confirmă că viteza maximă este egală cu 322 de kilometri la oră. Deocamdată alte detalii nu au fost prezentate.

Anterior, Autoblog.md a publicat un articol în care puteţi citi o broşură în care sunt arătate practic toate detaliile despre acest model.

Jaguar F-Type SVR va prinde „prima sută” în 3.7 secunde (foto)

401499_Jag_FTYPE_SVR_Coupe_Studio_Image_270116_02

Din cele scrise în această broşură, putem afla că sub capota coupeului “fierbinte” va sta un V8 cu o putere totală de 575 de cai. Agregatul va fi cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte.

Jaguar F-Type SVR a primit mecanisme de frânare din carbon şi ceramică care sunt mai uşoare cu 21 de kilograme decât cele obişnuite. De asemenea, a fost instalat un sistem de evacuare a gazelor din titan, iar jantele sunt din aluminiu.

401503_Jag_FTYPE_SVR_Range_Location_Image_270116_01_01

Exteriorul lui SVR se deosebeşte de un F-Type obişnuit prin prezenţa unui eleron, unui alt difuzor şi spoiler frontal. Caroseria este decorată cu nişte guri de aerisire, care, potrivit producătorului, vor contribui la răcirea eficientă a frânelor şi a motorului.

Premiera mondială a Jaguar F-Type SVR va avea loc în luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Vânzările vor demara în această vară la un preţ minim de 130.000 de euro.

401510_Jag_FTYPE_SVR_Convertible_Studio_Image_270116_03

Cmentariile sunt închise