(video) Parcarea pe trotuare continuă. Răspunsul unui şofer care a primit o observaţie de la un pieton

Chiar dacă în prezent au loc reparaţii ale infrastructurii din centrul Chişinăului şi este o mizerie foarte mare pe străzi, unii şoferi continuă să-şi parcheze maşinile incorect şi neregulamentar.

Şi cum şoferul moldovean este obişnuit că nimeni nu îi va spune nimic, acesta îşi “trânteşte” automobilul acolo unde este loc, chiar dacă nu este permis.

Vezi şi: (foto) INP s-a autosesizat după ce o imagine cu parcarea incorectă a unui şofer a ajuns pe Internet

image3

Un martor ocular şi cititor al portalului nostru a surprins ieri, în perimetrul străzilor Bulgară şi Armenească, câteva automobile care ocupau o porţiune bună din trotuarul destinat pietonilor.

Bărbatul care ne-a trimis imaginile i-a făcut o observaţie unui şofer, însă acela i-a răspuns într-un mod neprietenos că trotuarul se află în altă parte.

Vezi şi: (video) Exemplu de parcare de la angajaţii IGP. „Dvs. cunoaşteţi cine sunt eu!”

Vezi şi: (foto) Parcare de nota 10 în sectorul Râşcani. Iată cum şi-a „trântit” maşina şoferul unui W222

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/