(foto) Anunţul zilei: S-a început vânzarea de îmbrăcăminte, parte a uniformei deja vechi a INP?

O ofertă de vânzare pe cel mai popular portal de anunţuri online din Moldova a devenit virală în ultimele ore pe o reţea de socializare. Vânzătorul caută o persoană interesată în a cumpăra şi a purta o geacă practic similară cu cea din ţinuta de patrulare a unui inspector INP, din echiparea de primăvară-toamnă.

Găsind şi analizând în detalii oferta, aflaţi că nu este chiar ceea ce pare la prima vedere. Geaca este asemănătoare cu cea purtată de reprezentanţii INP înainte de trecerea la cele donate de culoare albastră, însă nu dispune de toate însemnele specifice. Oricum, haina are elemente reflectorizante, stema Republicii Moldova, etc, motiv pentru care, de la distanţă, persoana ce o poartă poate fi confundată foarte uşor cu un poliţist.

Vânzătorul mai menţionează că “mărimea hainei e 52-54; este în stare ideală; este cu două feţe, partea din dos fiind la fel, doar că de culoare albastră întunecată; mânecile se pot scoate; pentru sezonul de primăvară-toamnă”. Costă geaca doar 500 de lei. De remarcat că acelaşi proprietar mai are la vânzare tocuri cu hamuri pentru pistoale care să stea sub haine.

Apropo, aflaţi că noile uniforme anunţate acum câteva ore de INP sunt de fapt îmbrăcate de poliţişti într-un regim de test. A spus-o chiar ministrul de Interne, Pavel Voicu:

Noile uniforme ale inspectorilor de patrulare, în regim de…testare

Uniformele noi ale inspectorilor de patrulare, donate de Jandarmeria franceză, sunt, de fapt, în regim de… testare. O spune ministrul de Interne, Pavel Voicu

Posted by TV8.MD on Wednesday, February 12, 2020

Iată şi dovada lucrului despre care au vorbit cei mai mulţi internauţi în ultimele ore: uniformele noi de culoare albastră îi fac pe inspectori mai puţini vizibili pe timp de noapte.

Пробуем посчитать сколько смурфов на дороге))
А если честно, я бы не догадался из далека что это полиция если бы не машины. Ну ночью их вообще не видно. Верните пожалуйста старую форму. ????

Posted by Ion Botnaru on Wednesday, February 12, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-inspectorii-inp-au-primit-o-noua-uniforma-pe-care-o-vor-purta-in-timpul-sezonului-rece/

https://autoblog.md/video-un-sofer-a-fost-oprit-de-o-patrula-inp-in-raionul-soldanesti-pentru-un-stop-defect-iata-ce-a-urmat/

(foto) Este sau nu un fost angajat al INP? Cine e şoferul care circulă intenţionat prin capitală cu numere ilegal personalizate

Cmentariile sunt închise