(foto) „M-am gândit că nu este nevoie să le declar.” Un moldovean, prins la frontieră cu bijuterii ascunse în scaunele maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În punctul de trecere a frontierei comun Palanca – Maiaki-Udobnoe a fost depistat un conațional care transporta un lot de bijuterii, fără acte de proveniență și fără a-l declara reprezentanților Serviciul Vamal.

„M-am gândit că nu este nevoie să le declar”, a relatat conaționalul buclucaș, însă în același timp a recunoscut despre tăinuirea acestora de la controlul vamal.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, 14 februarie 2022. Pe direcția de intrare în Republica Moldova s-a apropiat un autoturism de marcă Ford. La volanul acestuia a fost identificat un cetățean moldovean în vârstă de 38 ani, originar din raionul Anenii Noi.

Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului de nivel II atât persoana, cât și mijlocul de transport. În rezultat, în geanta sa de mână, în buzunarele hainei personale, dar și în buzunarele scaunelor mașinii au fost depistate bijuterii (inele, cercei, brățări, pandantive, cruciulițe). În total, pentru un număr de 157 de bucăți nu s-a putut prezenta niciun document.  

Se menţionează că dacă reuşea să treacă frontiera, bunurile urmau să ajungă pe piaţa din Chişinău.

Dosarul deschis pe marginea acestui caz urmează a fi transmis organului vamal, conform competenței. Pentru ilegalitatea comisă persoana riscă o amendă convențională.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/