Land Rover Moldova și AutoBlog.MD anunță un concurs pentru copii! Cel mai frumos desen va fi premiat

Land Rover Moldova și AutoBlog.MD anunță un concurs exclusiv pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, inclusiv. În contextul situaţiei din ţară şi perioadei de timp în care stăm cu toţii acasă, aceasta poate fi o ocupaţie destul de bună pentru ei, dar şi motivantă!

Ideea concursului este ca să adauge culoare unui desen cu o serie de contururi negre pe o hârtie albă, cel la alegere care poate fi descărcat de mai jos şi imprimat. Câştigător va fi cel mai frumos colorat desen şi respectiv un singur deţinător al premiului – un ursuleţ marca Land Rover.

Dar staţi aşa! Ceilalţi copii care vor desena frumos şi nu vor primi jucăria vor avea parte de o altă recompensă: la sosirea noului Land Rover Defender în ţară, toţi participanţii vor fi invitaţi pentru a face un tur cu el! Bineînțeles după ce vom trece de pandemia COVID-19.

Imaginile scanate sau fotografiate la o lumină bună pot fi expediate la adresa contact@autoblog.md sau pe pagina nostră de Facebook. Câştigătorul concursului va fi anunţat la 13 aprilie, peste o săptămână, la fel pe pagina AutoBlog.MD de Facebook. Redacţia AutoBlog.MD împreună cu Land Rover va analiza rezultatele și vor alege un câștigător.

Imaginile participante în concurs (alegeți una la propria alegere):

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/