(video) Noul Mitsubishi Pajero Sport facelift a fost deconspirat

(update 19.07.2019) Primele imagini cu noul Mitsubishi Pajero Sport facelift fără camuflaj vin chiar din uzina din Thailanda. Noutatea se remarcă în primul rând prin nişte blocuri optice și bare de protecţie modificate.

Din cele ce putem vedea, Pajero Sport facelift a primit un set de faruri poziţionate la două nivele diferite. Cele LED şi cu lumini de zi se găsesc în partea superioară, iar cele anti ceaţă şi indicatoarele de direcţie într-un singur bloc în partea inferioară. Grila de radiator este realizată în acelaşi stil ca şi cea de pe noul L200. În partea posterioară stopurile şi-au păstrat forma, deşi desenul lor interior este diferit.

Pe viitorii clienţi îi va întâmpina şi un habitaclu uşor modernizat. Consola centrală a fost reproiectată pentru a include un nou ecran al sistemului multimedia, mai mare în dimensiuni, un nou panou de control al climatizării şi un panou de bord digital modificat.

Comparativul de mai jos ne arată şi o formă diferită a panourilor interioare ale uşilor.

Maşina a fost văzută deja şi în spaţiul public, cel mai probabil în faţa unui showroom din Thailanda cu scopul de a-l promova înainte de premieră.

Între timp în spaţiul online a apărut şi un teaser video:


(10.07.2019) Noul Mitsubishi Pajero Sport facelift se prezintă peste două săptămâni

Mitsubishi Motors anunţă astăzi despre pregătirea premierei noului Pajero Sport facelift și o dată a evenimentului. Prezentarea va avea loc în Thailanda în ziua de joi, 25 iulie.

Compania a promis că SUV-ul va impresiona cu “un nou design, mai multe dotări utile, confort şi calitate”.

Amintim că de la momentul lansării noii generaţii au trecut deja patru ani de zile şi în conformitate cu tendinţa de pe piaţă a venit momentul unui upgrade planificat. Din câte se pare, maşina va fi făcută în stilul ultimelor modele din gamă, designul părţii frontale fiind unul combinat între cel al noilor L200 şi Eclipse Cross.

Spre deosebire de actualul Pajero Sport, care poate fi cumpărat oficial şi în ţara noastră, SUV-ul actualizat va primi o nouă bară de protecţie, o grilă de radiator reproiectată şi noi faruri LED mai înguste. Nu ne rămâne decât să credem că şi stopurile vor fi refăcute pentru că forma lor verticală nu este chiar pe placul tuturor.

Actualul Pajero

Conform datelor preliminare, gama de motoare va rămâne aceeași. Aceasta include un V6 pe benzină de 3.0 litri şi cu 209 cai putere, un turbo diesel de 2.4 litri şi cu patru cilindri în linie (181 CP/430 Nm), dar şi un diesel de 2.5 litri care este disponibil în unele ţări din Asia.

Staţi aproape pentru că vor urma mai multe detalii!

Vezi şi: (foto) Mitsubishi s-ar gândi la noua generaţie Lancer. Iată cum se crede că ar putea arăta

Cmentariile sunt închise