(video) Uimitor! Cum se circulă pe Transfăgărășan în aceste zile, practic la început de vară

0

Drumarii din munţii Carpaţi încearcă „să alunge iarna” de pe Transfăgărășan, însă nu le reuşeşte nicicum, deşi iată-iată intrăm în sezonul estival.

Grosimea stratului de zăpadă care încă nu s-a topit le dă mari bătăi de cap. În unele zone, stratul de zăpadă bătătorită de pe carosabil depășește 5-6 metri.

Deşi încă se circulă în condiţii de iarnă local, unii şoferi mai riscă să intre cumva pe acolo, motiv pentru care muncitori montează panouri de avertizare. Sperăm doar să nu o facă cu anvelope de vară.

În conformitate cu reglementările în vigoare, tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru va fi deschis oficial circulației în data de 1 iulie.

https://www.facebook.com/1349723078378126/videos/248656622892511/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata