(video) Lexus anunță o premieră mondială fără precedent la Detroit

Au mai rămas ore numărate până când își va deschide porțile Salonul Auto Nord American ce se desfășoară an de an la Detroit. Se așteaptă multe noutăți interesante, iar printre acestea și premiera din standul Lexus. Deocamdată vorbim doar despre un teaser scurt lansat de producătorul japonez, urmînd ca mâine să aflăm despre ce este vorba.

Lexus-LF-LC-Blue-concept-front-three-quarter-view

Din filmulețul ce are o durată de doar șase secunde putem auzi sunetul unui motor de performanță, motiv pentru care avem motive să credem că este vorba despre varianta de serie a coupe-ului Lexus LF-LC. Sub capota noului model va sta V8-ul de 5.0 litri care ar putea produce în jur de 467 cai putere. Se vehiculează și ideea unei versiuni hibride care ar putea noul motor V6 de 3.5 litri cu un electromotor și care va livra în jur de 470 cai putere.

Ba mai mult, în anul 2018 constructorul nipon ar putea lansa și o versiune LC-F care potrivit zvonurilor va fi pusă în mișcare de un motor V8 de 4.0 litri twin-turbo ce ar produce peste 600 cai putere.

Accesați AutoBlog.MD pe parcursul zilei de luni pentru a fi la curent cu cele mai tari premiere de la Detroit.

https://www.youtube.com/watch?v=HT2Vs0lwRw0

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/