Lexus ar putea înceta producţia unui model pentru că ar încurca noii generaţii LS

Compania Lexus a oprit dezvoltarea noii generaţii a sedanului GS şi planifică să elimine definitiv modelul din gamă. Despre acest lucru scrie Lexus Enthusiast cu referire la revista populară MAG-X.

FOTO: lexus.com

Potrivit informaţiilor pe care publicaţia auto japoneză le deţine, conducerea Lexus ar fi luat o astfel de decizie din cauza noii generaţii a sedanului premium LS care a fost prezentat în premieră la începutul acestui an.

Noul Lexus LS este de asemenea dotat cu un propulsor cu şase cilindri şi din această cauză, constructorul auto doreşte să evite intersectarea publicului ţintă pentru care sunt făcute modelele LS şi GS.

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Noua generaţie Lexus LS

Se crede că actuala generaţie Lexus GS va ieşi de pe linia de producţie doar până la sfârşitul acestui an. În acelaşi timp, nu se exclude faptul că locul care se va elibera să fie ocupat de alt model nou.

FOTO: wallpaperswide.us

Printre altele, sedanul GS nu îi place chiar personal preşedintelui Toyota, Akio Toyoda, care deţine un Lexus. Acum câţiva ani Automotive News scria că Toyoda a fost convins pentru a da undă verde producţiei modelului doar în urma unor doleanţe a unor manageri regionali.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/