Lexus – deja în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: Lexus Moldova

Dacă credeai că piața automobilelor noi din Republica Moldova nu-ți mai poate aduce alte noutăți decât statistica vânzărilor pentru luna precedentă, să știi că te înșelai!

Iată că unul dintre cele mai îndrăgite branduri premium de pe plan mondial – Lexus – s-a încumetat nu doar să-și facă apariția oficială pe piața locală, ci și să-și seteze obiective ambițioase pentru Republica Moldova.

Dacă te întrebi cine dintre companiile din Moldova a reușit să obțină titlul de Dealer Oficial al brandului premium japonez, îți răspundem scurt – „Continent” S.R.L. La sigur ai auzit despre această întreprindere care are o istorie de peste 30 de ani de activitate și care a reușit să devină notorie pe plan local datorită brandului TOYOTA.

Noua locație a mărcii premium Lexus este alături de un monument arhitectural situat în una din zonele verzi ale capitalei. Orice moldovean și orice turist care a vizitat municipiul Chișinău, va recunoaște – „Porțile Orașului”. Precum japonezii caută sens în orice activitate a lor, probabil că și locația nu a fost aleasă întâmplător. Aceasta simbolizează nu altceva decât „ușile deschise” și spiritul mereu binevoitor de a primi oaspeți în vizită și de a-i face să se simtă ca la ei acasă.

Producătorii Lexus sunt obsedați de filosofie și detalii. Astfel, reprezentanța Lexus Chișinău nu putea fi o excepție. Chiar la intrarea în parcare poți vedea stela circulară – un simbol al infinitului și al filosofiei Kaizen (îmbunătățire continuă). Showroomul este clar vizibil prin prisma ferestrelor mari, care permit razelor solare să pătrundă în orice colț al salonului auto pentru a crea o atmosferă caldă și „transparentă”. Partea stângă a clădirii este delicat cuprinsă de un pattern de marcă, creat pe baza conceptului „origami”, considerat și o modalitate grafică de comunicare.

La primul aspect extern, entitatea pare a avea doar un etaj, însă, la drept vorbind, cele trei etaje care se întind pe o suprafață de circa 3.500 m2 dau dovadă de seriozitatea lucrurilor și atitudinii de după cortină. Pe plafonul showroomului s-au aranjat impunător două bumeranguri, care simbolizează lovirea țintei și revenirea la locul lansării. Forma unui bumerang se observă atât în linia de amplasare a automobilelor din showroom, cât și în linia mesei de la recepție.

Tradiționalul „omotenashi” (arta ospitalității japoneze) este regăsit în aproape orice. Hostessele de la recepție îți vor propune să ocupi un loc în zona Lounge, îți vor oferi un meniu din care să-ți alegi cafeaua și ceaiul dintr-un sortiment cu adevărat uimitor, îndulcitorii băuturilor calde și chiar gustările. Incredibil! De parcă am discuta despre o cafenea.

Iar cel mai surprinzător moment este prezența unui încălzitor de prosoape. Atunci când hostessa te va servi cu ceai sau cafea, îți va oferi și un prosop umed pentru ca tu să-ți poți șterge mâinile înainte de a savura băutura și gustările. Iarna, aceste prosoape de unică folosință sunt calde, iar vara – reci. Ce să mai spunem? Probabil, la o astfel de atitudine nici nu se putea visa!

În timpul vizitei vei mai remarca gratitudinea designului impecabil și stilizarea rafinată a tuturor detaliilor. Angajații sunt îmbrăcați lejer, în tricouri identice ale mărcii, fără a insufla superioritate sau valoare incontestabilă. Filosofia japoneză accentuează simplitatea și modestia, promovează naturalețea și condamnă vanitatea, atât de des întâlnită astăzi.

Tehnologiile sunt prezente la ordinea zilei în orice colț și încăpere a centrului auto: monitoare, televizoare, configuratoare, dar și multă altă tehnică modernă destinată eficientizării și simplificării procesului de alegere a autovehicului și a nivelului de echipare.

Pentru a-și păstra confidențialitatea, orice persoană interesată de automobilele brandului va putea beneficia de o consultație într-o sală de convorbiri privată, iar predarea automobilului către proprietar e un adevărat ritual, despre se zvonește că ar fi unic în felul său.

Apropo, autoservice-ul autorizat Lexus Chișinău este unul imens, care se întinde pe circa 800 m2. Toate lucrările de mentenanță și reparație sunt realizate de către specialiști calificați conform standardelor de marcă.

Lexus Chișinău promite o nouă experiență, una cu adevărat uimitoare. Reprezentanța oficială a mărcii japoneze în Moldova, la sigur, va proiecta noi modalități inovatoare de a excita și schimba lumea, va propune soluții optime și unice pentru toți doritorii de a încerca un segment premium, altfel decât cele existente până acum.

Dacă vrei să afli mai multe detalii cu privire la locație, grafic de muncă, numere de contact şi gama de modele, accesează Lexus Moldova și fă diferența.

Lexus – Experience Amazing / Experimentează uimitorul!

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/