Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Noul Porsche 718 Cayman GT4 RS!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 30 și 31 iulie AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui ce automobile exclusiviste veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă modelele deja anunţate se va găsi unul cu adevărat unic: cel mai nou şi performant Porsche 718 Cayman din istorie – GT4 RS! Exemplarul ce va putea fi văzut în cadrul AutoFest la Castel MIMI este deocamdată unic în Republica Moldova!

Modelul din imagini este numit cel de top al familiei 718 şi un rege, datorită caracteristicilor sale, printre modelele compacte cu motor poziţionat central. Deşi are un aspect de maşină de circuit, este perfect omologat pentru a fi înmatriculat şi a utiliza drumurile publice.

“Sub capotă” ascunde un motor boxer natural aspirat cu şase cilindri (4.0 litri), familiar de la modelul 911 GT3 care la fel va putea fi văzut la AutoFest la Castel MIMI. Produce 500 CP şi 450 Nm, iar limita de rotaţii îi este de 9.000 rpm!

Cu astfel de forţe poate realiza 0-100 km/h în 3.4 secunde şi poate atinge maximum 315 km/h.

Exemplarul finisat în nuanţa opţională Arctic Grey este şi mai deosebit datorită prezenţei unui pachet opțional Weissach. Capota, prizele de aer de proces, prizele de aer de răcire, capacul cutiei de aer, ornamentele superioare ale oglinzilor exterioare și aripa din spate sunt realizate din fibră de carbon. 

Țevile de eșapament din titan arată asemănător cu sistemul de evacuare de pe Porsche 935. Cuşca de protecţie montată în spatele cabinei este, de asemenea, fabricată din titan. Secțiunea superioară a planșei de bord este tapițată cu material Race-Tex și un logo mare Porsche este integrat în lunetă. 

Cu pachetul Weissach, şi nişte jante forjate din magneziu de 20 inci pot fi comandate la un cost suplimentar în locul celor de 20 inci din aluminiu forjat, ceea ce s-a şi întâmplat în cazul maşinii sosite la Chişinău (dispun şi de un finisaj opţional Indigo Blue).

În ţara noastră, la momentul de faţă, un astfel de automobil costă de la 144.700 de euro.

Noul Porsche 718 Cayman GT4 RS va putea fi admirat în Porsche Zone, situat în pavilionul de sticlă de pe teritoriul Castel MIMI. Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise