Noul Hyundai i30 a câștigat premiul “iF Design Award”

Articol de: Hyundai Moldova

Noua generație i30 a câștigat la categoria “Product”, în cadrul clasei “Automobile/Vehicles/Bikes”.

Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională pentru designul modelelor gamei, din partea juriului prestigiosului “iF Design Award”.

Premiul recompensează designul atemporal al noului autovehicul, care urmărește noul limbaj Hyundai, cu linii atent definite, suprafețe rafinate și o formă sculpturală a caroseriei.

“Ne bucurăm că noua generație a fost desemnată din nou câștigătoare. Este pentru a patra oară consecutiv când modelele Hyundai sunt premiate de “iF Design”. Reprezintă o recunoaștere a pasiunii și entuziasmului echipei noastre de designeri”, a declarat Peter Schreyer, Președinte și Chief Design Officer al Hyundai Motor Group.

Noul i30 dispune de un aspect sportiv, accentuat de proporții echilibrate, precum și de forma plafonului, care contribuie la stabilitatea autovehiculului.

Partea frontală este dominată de noua grilă tip cascadă – un element distinctiv, care va deveni noul simbol al viitoarei game. La interior, habitaclul este intuitiv, orientat către conducătorul auto, dar, în același timp, elegant și spațios.

La rafinamentul noului modelul contribuie și utilizarea materialelor de înaltă calitate, clienții având totodată posibilitatea de a echipa bordul cu un ecran tactil de 8 inch, poziționat ergonomic.

Proiectat, dezvoltat și produs în Europa, i30 este disponibil în întreaga regiune de la începutul anului 2017.

Vezi şi: Hyundai Tucson şi Elantra – noile perle şi laureaţii iF Design Award 2016

De peste 60 de ani, “iF Design” este recunoscut în toată lumea drept un simbol al excelenței în design. Organizat de “iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompensează cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. Distincția acordată noului i30 a fost oferită în urma unui proces riguros de jurizare, care a implicat analizarea a peste 5.500 de proiecte din 59 de țări.

Decernarea premiilor “iF Design” va avea loc pe data de 10 martie 2017.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/