O nouă marcă auto se lansează în Moldova! Primele detalii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă marcă auto îşi va face apariţia pe piaţa din Republica Moldova. Mai exact vorbim despre o revenire! Sursele noastre afirmă că este vorba despre Geely!

Din informaţiile pe care le avem, deschiderea reprezentanţei va avea loc în 2022. La Chişinău va exista şi un showroom auto!

Mai multe detalii despre activitate şi modelele care vor fi comercializate urmează să le aflăm şi să vi le comunicăm în cel mai scurt timp.

Amintim că marca Geely a fost deschisă în vara anului 1997 şi este în prezent parte a grupului chinez Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd.

Sub aripa gigantului ZGH se mai află mărci bine cunoscute precum Lynk & Co, Lotus, Volvo Cars, Polestar, Geometry, Zeekr, London Electric Vehicle Company (LEVC) şi altele.

Geely Auto a început să producă automobile din august 1998, iar în prezent este unul dintre liderii de pe piaţa din China, având mai multe centre de design, dezvoltare şi cercetare în diverse ţări de pe glob. O bună parte din cele mai noi modele din gama sa împart platforme şi agregate electrificate cu produsele Volvo!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/