Oportunitate pentru şoferii din Bucureşti şi împrejurimi. Cum pot beneficia gratuit de o verificare OBD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Între 6 și 16 octombrie se va desfășura o nouă ediţie a Salonului Auto București & Accesorii! Registrul Auto Român nu va lipsi de la evenimentul care pune autovehiculul în centrul atenției şi anunţă despre o oportunitate de care poate beneficia orice vizitator al expoziției auto.

RAR anunţă că, în premieră, va oferi posibilitatea de a beneficia gratuit de o verificare on-board diagnostics (OBD) a autovehiculului personal sau a celui folosit pentru a ajunge la SAB.

Specialiștii vor analiza datele din unitatea și modulele de comandă ale maşinii, iar rezultatele vor fi înmânate sub forma unui raport de expertiză cu garanția RAR.

De regulă, o astfel de verificare este inclusă și în pachetul de servicii RAR eXpert, cel care poate fi accesat la reprezentanța Grivița, dar la SAB va fi oferit gratuit.

La standul RAR de la SAB vizitatorii vor mai avea ocazia să vadă, pentru prima dată expus public, autolaboratorul pentru măsurarea calității aerului ambiant, un echipament de ultimă generație din dotarea Departamentului Cercetare.

Detalii despre ce va include programul SAB 2022 şi costul biletului.

Cmentariile sunt închise